duminică, 14 iunie 2015

 7 tactici care te protejează de energiile negative
7 tactici care te protejează de energiile negative Chiar dacă vrei sau nu să crezi, ești influenţată de energia negativă a celor din jur, iar dacă ești o fire sensibilă și empatizezi cu ușurinţă, in momentul în care intri în contact cu foarte multă lume, devii și mai expusă unei astfel de influenţe.
Ce poţi face în acest caz? Ei bine, lumina atrage energie pozitivă, în timp ce întunericul încurajează influenţa energiei negative. Iată cum te poţi apăra de atacurile energetice:
1. Nu hrăni negativismul
Orice energie negativă acţionează similar unui parazit. Așadar, grijile, temerile, rezistenţa și panica nu fac decât să îţi fure energia vitală. Cu cât te concentrezi mai mult asupra aspectelor negative, cu cât le oferi acestora puterea de a te influenţa.
Amintește-ţi de fiecare dată că ești puternică și concentrează-te asupra bucuriilor din viaţa ta pentru a ţine departe energiile negative.
2. Câștigă energie pozitivă
Odată ce ţi-ai dat seama cum funcţionează energia negativă, trebuie să fii conștientă și de faptul că există aspecte toxice în viaţa ta, la nivel fizic, emoţional sau mental. Vei avea nevoie de ajutor pentru a te vindeca și pentru a-ţi curăţa corpul de influenţe toxice.
3. Antrenează-ţi mintea
Simţi că ești împrăștiată, îţi lipsește concentrarea și ai senzaţia că nu ești cu picioarele pe pământ? Mintea și gândurile sunt responsabilitatea ta, iar dacă nu ai control asupra lor, le va controla altcineva în locul tău. ?ine-ţi mintea ocupată și permite-i să se concentreze pe aspecte pozitive.
In loc să analizezi constant problemele, acordă atenţie lucrurilor care funcţionează conform planului. Găsește aspecte care îţi trezesc entuziasmul și elimină-le pe cele care îţi dau o stare de anxietate.
4. Alege cu grijă sursele de informare
Dat fiind faptul că suntem constant bombardaţi și manipulaţi pe toate căile, consumă doar informaţii care îţi oferă o stare de bine și te încarcă cu energie pozitivă.
5. Fii conștientă de punctele tale slabe
Oricare ar fi slăbiciunile tale, fie la nivel de comunicare, la nivel emoţional sau în ceea ce privește relaţiile cu cei din jur, acestea sunt porţi ascunse prin care energia negativă îţi poate influenţa viaţa.
De regulă, cei din jur sunt cei care văd aceste slăbiciuni de care tu poate nu ești conștientă, așa că ai face bine să ceri ajutorul, pentru a afla care sunt acele planuri asupra cărora ai nevoie să mai lucrezi pentru a te dezvolta.
6. Nu lăsa energia să stagneze
Medicina tradiţională chineză arată că stagnarea este sursa tuturor bolilor. Dacă vrei să fii sănătoasă, fericită și pozitivă, nu lăsa energia să stagneze.
Energia poate fi împiedicată și de spaţiul în care locuiești. Dacă te înconjori cu lucruri care nu îţi sunt necesare, acestea vor acumula energie care stagnează, dându-ţi o stare de disconfort.
Energiile negative se agaţă de lucruri, așa că fă ordine în viaţa ta și în spaţiul în care locuiești, iar optimismul și energia pozitivă îţi vor invada fiinţa.
7. Fii un far, nu un burete
Este una dintre cele mai eficiente metode prin care te poţi proteja de energia negativă. Un far care emană lumină în toate direcţiile nu poate fi atins de energia negativă.
Pe de altă parte, dacă te comporţi ca un burete, absorbi toată energia din jur, fie ea bună sau rea. Alege să nu acumulezi tot ce îţi oferă mediul înconjurător, ci să emani energie pozitivă. Fii tu schimbarea pe care îţi dorești să o vezi la ceilalţi.
Orice formă de rezistenţă se traduce prin energie negativă. Dacă schimbi atitudinea faţă de cursul vieţii, îmbrăţișând schimbarile, energiile negative vor dispărea.

Autor: Feminis.ro
Sursa: www.feminis.ro  Joi, 11 Iunie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu